Kiinteistönomistajat

Yhdistämme vapaat toimitilat ja uudet vuokralaiset.

KIINTEISTÖNOMISTAJA

PALVELUMME KIINTEISTÖNOMISTAJALLE

CityMarkin palvelu tarjoaa kaupallisille kiinteistötoimijoille, kuten
esimerkiksi kiinteistönomistajille, kiinteistömanagereille ja kiinteistö-
konsulteille, laadukasta tietoa markkinointiin ja myyntiin.

CityMark tarjoaa vahvaa osaamista suurimpien talousalueiden
kaupallisista vuokralaismarkkinoista. Kartoitamme potentiaalisia
vuokralaisia ja autamme yhdistämään heidät ja vapaana olevat
toimitilanne.

Kartoitamme jatkuvasti kaupallisia vuokralaisia haastattelemalla
päätöksentekijöitä ja toimitilavastaavia heidän toimitilatilanteestaan
ja tulevista tarpeistaan. Autamme löytämään oikean yrityksen ja
oikean yhteyshenkilön, oikeaan aikaan!

CityMark auttaa tehostamaan vuokraustyötä ja tukee strategisessa
suunnittelussa, jotta voitte hyödyntää myyntiajan parhaalla tavalla ja
löytää sopivat vuokralaiset vapaana oleviin toimitiloihinne. Me olemme
ylimääräinen työntekijänne, silmänne ja korvanne markkinoilla.

Palvelumme ovat osa menestystänne!

ALOITA JO TÄNÄÄN
meeting-point
meeting-room

Etunne

ENSIMMÄISTEN JOUKOSSA

Asioimme henkilökohtaisesti yrityspäättäjien ja yritysten toimitilavastaavien kanssa. Tiedämme, ennen muita, ketkä etsivät uusia toimitiloja ja mitkä ovat heidän tarpeensa.

LAADUKKAAT LIIDIT

CityMarkilta saadun tiedon avulla näette kätevästi, mitkä vapaista toimitiloistanne sopivat vuokralaisen tarpeisiin. Tällä tavoin voitte helposti tarjota hakijalle sopivaa toimitilaa.

PIENEMMÄT KULUT

CityMarkin avulla löydätte uusia vuokralaisia kiinteään kuukausihintaan ja säästätte sen vuoksi esimerkiksi välittäjien kustannuksissa.

TEHOKKAAT KAMPANJAT

Luomme yhdessä asiakkaan kanssa oikeat kohderyhmät vapaina oleville toimitiloille, uusille liiketoimintamahdollisuuksille, erilaisiin kehitysprojekteihin, asiakastutkimuksiin ja kohdistettuun markkinointiin.

TUOTTEET

CITYMARK LEAD

Saatte jatkuvaa tietoa yrityksistä, jotka etsivät toimitilaa. Ajankohtaista tutkimukseen perustuvaa tietoa, joka sisältää yrityksen muuttosuunnitelmat, tilatarpeet, yhteystiedot ja sopimustiedot.

Me tiedämme, mitkä yritykset hakevat uusia tiloja juuri nyt,
haluatteko tekin tietää?

CITYMARK ONLINE
Olkaa ensimmäinen, jonka uutta toimitilaa etsivät näkevät! Tarjoamme näkyvyyttä logon kanssa, samana päivänä kun vuokralainen päättää etsiä toimitiloja meidän kauttamme – toisin sanoen ennen kaikkia muita tarjoajia!
CITYMARK PROJECT
Onko teillä vapaita toimitiloja? Yhdessä teidän, asiakkaamme, kanssa tunnistamme ja valikoimme tietokannastamme oikean kohderyhmän kohdennettuun markkinointikampanjaan. Ammattitaitoisen henkilökunnan ja ainutlaatuisen aineiston avulla autamme löytämään sidosryhmät, tulevat vuokralaiset ja liiketoimintamahdollisuudet. Tehokas ja nopea ratkaisu vapaille toimitiloillenne!

CITYMARK LIST

Onko teillä vapaita toimitiloja? Tunnistamme ja valitsemme yhdessä teidän kanssanne tietokannastamme oikean kohderyhmän, josta saatte muokattua itsellenne soittolistan. Löytäkää sidosryhmät, tulevat vuokralaiset ja liiketoimintamahdollisuudet!
CITYMARK TIMING
on tarkoitettu konsulteille tai välittäjille, jotka tarjoavat toimitilamuutoksiin liittyviä palveluja ja tuotteita. CityMark Timing-tietokannan avulla saavutatte oikean kohderyhmän jo varhaisessa vaiheessa. Saatte kaiken tarpeellisen tiedon, kuten yritystiedot, yhteystiedot ja sopimustiedot niistä yrityksistä, jotka aktiivisesti etsivät toimitiloja. Timing-tilaajana saatte päivittäin tietoa siitä, mitkä yritykset etsivät toimitiloja.
CITYMARK.FI
CityMark.fi on aktiivinen uutissivusto, joka julkaisee päivittäin kaupallisille vuokralaismarkkinoille, erityisesti toimistovuokralaisille, suunnattuja ajankohtaisia uutisia ja artikkeleita. Sisältö kattaa suurimmat talousalueet ja sisältää mm. artikkeleita, jotka tarjoavat vinkkejä toimitilamuutokseen. Lisäksi kuukausittain ilmestyy sivustoon liittyvä uutiskirje.
UUTISKIRJE
Tavoittaa kaikki ne, jotka ovat aktiivisesti kiinnostuneita vuokralaismarkkinoista. Uutiskirje lähetetään noin 10 000 vastaanottajalle, kerran kuukaudessa.
Tilaa uutiskirje
SÄHKÖPOSTIMARKKINOINTI
Lähetä yksilöllinen viesti yhteyshenkilöillemme!
Tehokasta ja kohdennettua viestintää vahvistamaan muuta markkinointia! Räätälöityä – ainutlaatuista – yksilöllistä!
Voimme lähettää viestejä, joissa yrityksenne on lähettäjänä, yrityksenne omalla sisällöllä, meidän tarjoamiimme sähköpostiosoitteisiin.

ME TIEDÄMME MITKÄ YRITYKSET ETSIVÄT UUSIA TOIMITILOJA!

HALUATKO SINÄKIN TIETÄÄ?