Vuokralaiset

Autamme teitä löytämään uudet toimitilat. Palvelumme on teille maksuton.

VUOKRALAISET

PALVELUMME TOIMITILOJA ETSIVÄLLE

Voimme auttaa optimaalisen toimitilan löytämisessä. Olemme auttaneet
yrityksiä vuokrausasioissa jo vuodesta 1991. Tarvitsemme teiltä ainoastaan tiedot toimitilatilanteestanne sekä erityisesti uuden toimitilan tarpeesta.

Kiinteistönomistajat ottavat teihin yhteyttä kertoen vapaista, tarpeenne
mukaisista toimitiloista ja niiden pinta-aloista, alueesta ja palveluista. Palvelumme on maksuton vuokralaisille.

Etunne

TEHOKASTA TIEDONHANKINTAA

CityMarkin kautta vastaanotatte ehdotuksia tarpeenne täyttävistä toimitilavaihtoehdoista. Mutkattomasti ja sitoumuksetta.

PERUSTIEDOT

Kun asiakkaamme saavat tiedot nykyisestä tilanteestanne, ja tiedon uuden toimitilan tarpeesta, he osaavat ehdottaa parhaita mahdollisia, teidän tarpeisiinne sopivia vaihtoehtoja uudeksi toimitilaksi. Saatte kohdistettuja, tarpeenne mukaisia tarjouksia – ja päätätte, mitkä tarjoukset teitä kiinnostavat.

OIKEAAN AIKAAN

Saatte suoria yhteydenottoja merkittäviltä kiinteistöalan toimijoilta. 90 % asiakkaistamme on suuria kaupallisia kiinteistönomistajia. He tarjoavat teille erilaisia vaihtoehtoja vapaana olevista toimitiloista.

SÄÄSTÄTTE AIKAA JA KUSTANNUKSIA

Antakaa meidän etsiä toimitiloja ja säästäkää aikaa!
Antakaa tarpeisiinne sopivan toimitilan löytää teidät!

SUORA YHTEYS OIKEAAN YHTEISTYÖKUMPPANIIN

Saatte yhteyden suoraan kiinteistöalan merkittäviin toimijoihin. Meidän asiakkainamme on 90% suurista kaupallisista kiinteistönomistajista. He ehdottavat teille
vapaita tiloja, ja järjestävät halutessanne näyttöjä.

LUOTTAMUKSELLISUUS

Antamanne tiedot välitetään ainoastaan CityMarkin yhteistyökumppaneille. Muilla toimijoilla ei ole pääsyä tietoihin, emmekä myy niitä eteenpäin.

CityMark-uutiskirje

Julkaistaan kuukausittain
0
VASTAANOTTAJAA

CityMark-sivuille julkaistaan päivittäin ajankohtaisia uutisia ja artikkeleita, jotka on suunnattu kaupallisille vuokralaismarkkinoille ja erityisesti toimistovuokralaisille.

Sivustolla julkaistuista uutisista koostetaan kuukausittain uutiskirje, joka lähetetään toimitiloista kiinnostuneille.

Uutiskirje lähetetään noin 10 000 vastaanottajalle. Uutiskirjeen vastaanottajien joukossa on uusiin tiloihin siirtyviä tai toimitilatarvetta katsastavia yrityksiä.

LÖYDÄ TOIMITILA

MAKSUTON PALVELU