Palveluntuottajat

Tiedämme muuttavat ja uusia toimitiloja tarvitsevat yritykset.

PALVELUNTUOTTAJAT

PALVELUMME OVAT OSA MENESTYSTÄSI
mover
imac

CityMark tarjoaa palveluntuottajille laadukasta tietoa markkinointiin ja myyntiin.

CityMark tarjoaa vahvaa osaamista suurimpien talousalueiden kaupallisista vuokralaismarkkinoista. Kartoitamme potentiaalisia vuokralaisia ja autamme yhdistämään heidät tuotteisiinne ja palveluihinne.

Haastattelemme päätöksentekijöitä ja toimitilavastaavia heidän toimitila-
tilanteestaan ja tulevista tarpeistaan. Autamme teitä löytämään oikean
yrityksen ja oikean yhteyshenkilön, oikeaan aikaan!

CityMark auttaa tehostamaan myyntityötä ja tukee strategisessa suunnittelussa, jotta voitte hyödyntää myyntiajan parhaalla tavalla ja löytää oikeat asiakkaat. Me toimimme silminänne ja korvinanne markkinoilla.

Palvelumme ovat osa menestystänne!

Aloita jo tänään

Tarjoatteko palveluja ja tuotteita yritysmuuton yhteydessä?

Tahdotteko tietää mitkä yritykset ovat muuttamassa tai laajentamassa toimintaa?
Soita meille numeroon 09-809 911 / CityMark tai lähetä sähköpostia [email protected]

TUOTTEET

CITYMARK MOVE

Palveluja ja tuotteita yritysmuuton yhteydessä tarjoavalle.
Tarjoamme teille tietoja yrityksistä, jotka ovat allekirjoittaneet vuokrasopimuksen ja aikovat muuttaa tai laajentaa toimintaa. Saatte kaiken tarvittavan informaation, kuten tiedon muuton ajankohdasta, osoitteet ja yhteyshenkilöt.
Tiedämme, mitkä yritykset ovat allekirjoittaneet vuokrasopimuksen ja ovat muuttamassa tai laajentamassa toimintaa. Haluatteko tekin tietää?

CITYMARK TIMING

on tarkoitettu toimitilamuutoksiin liittyvien palvelujen ja tuotteiden tarjoajille. CityMark Timing -palvelun avulla saavutatte oikean kohderyhmän jo varhaisessa vaiheessa. Saatte kaiken tarpeellisen informaation, kuten yritystiedot, yhteystiedot ja sopimustiedot niistä yrityksistä jotka aktiivisesti etsivät toimitiloja. Timing-tilaajana saatte päivittäin tietoa siitä, mitkä yritykset etsivät toimitiloja.
CITYMARK.FI
CityMark.fi on aktiivinen uutissivusto, joka julkaisee päivittäin kaupallisille vuokralaismarkkinoille, erityisesti toimistovuokralaisille, suunnattuja ajankohtaisia uutisia ja artikkeleita. Sisältö kattaa suurimmat talousalueet ja sisältää mm. artikkeleita, jotka tarjoavat vinkkejä toimitilamuutokseen. Lisäksi kuukausittain ilmestyy sivustoon liittyvä uutiskirje.
UUTISKIRJE
Tavoittaa kaikki ne, jotka ovat aktiivisesti kiinnostuneita vuokralaismarkkinoista. Uutiskirje lähetetään noin 10 000 vastaanottajalle kerran kuussa.
SÄHKÖPOSTIMARKKINOINTI
Lähettäkää yksilöllinen viesti yhteyshenkilöillemme!
Tehokasta ja kohdennettua viestintää vahvistamaan muuta markkinointia! Räätälöityä – ainutlaatuista – yksilöllistä!
Voimme lähettää viestejä, joissa yrityksenne on lähettäjänä, yrityksenne omalla sisällöllä, meidän tarjoamiimme sähköpostiosoitteisiin.

MITKÄ YRITYKSET OVAT MUUTTAMASSA TAI TARVITSEVAT UUTTA TOIMITILAA?

VOIMME AUTTAA TEITÄ LÖYTÄMÄÄN HEIDÄT